Top 10 Koffie Lunch In Haarlem Broodjes High Tea Centrum

Published Jul 21, 21
2 min read

12x Leukste Restaurants In HaarlemOm je zo goed mogelijk te helpen hebben we knoppen toegevoegd zodat je het menu en beschikbaarheid kan checken.Veel leesplezier!PS: reserveer vooraf een tafel – dan weet je zeker dat je plek hebt in onze drukbezochte centrum! 😉.

Als het op koffietentjes en lunchcafés aankomt, barst Haarlem van de hotspots. Wij zochten voor je uit bij welke locaties je het beste terecht kunt voor een lekkere lunch of borrel met een fijne sfeer, een schitterend uitzicht én natuurlijk een goede kop koffie. In hartje Haarlem, verstopt in een zijstraatje van de Gierstraat, vind je NATIVE.

Uit Eten In Haarlem - Waar Let Je Op Bij Het Kiezen Van Een Restaurant

Restaurant De Zeeuw   Haarlem – Kitty's Favoriteskittysfavorites.nl15 X beste restaurants in Haarlem // hotspot guide // Your Little Black Bookyourlittleblackbook.me


9 x plekken om lekker te lunchen in Haarlem - indebuurt Haarlemindebuurt.nlRestaurant in Haarlem? Dít zijn JAN's favorietenjan-magazine.nl


Denk aan filterkoffie van White Label Coffee, thee van Crusio, soda’s en chai van DD Cordials, en biologische baksels van MAMA Bakery (tapas in Haarlem). Op welk moment van je dag je Native ook binnenwandelt, je kunt altijd álles van de menukaart bestellen – of het nu gaat om ontbijt, lunch, koffie, een alcoholische versnapering of een lekkernij uit de vitrine.

NATIVE Breestraat 23 Als je de Kleine Houtstraat verder uitloopt dan je gewoonlijk zou doen, staat je een leuke verrassing te wachten: Mica. Dit adresje is een favoriet onder de Haarlemmers en wordt gerund door twee zussen, die inspiratie opdeden in Kopenhagen, Berlijn en Amsterdam. Maar wees gewaarschuwd: Mica is niet alleen een plek waar je kunt smullen van al het lekkers op de kaart, zoals zoete of hartige wafels, oatmeals, smakelijke sapjes en heerlijke koffie - lekker ontbijt .

Haarlem Is De Bom En Wij Weten Waarom

Cocktails vooral, in alle soorten en maten, maar bier en wijn is er ook. De porties zijn mollig maar toch… sla de voorgerechten niet over: precies goed crab cakes, hush puppies (in flink wat olie gebakken ballen van o.a. maismeel) en de boudin balls, gefrituurde spicy ballen van rijst en varkensvlees, o zo lekker.

More from Catering, Sushi

Navigation

Home

Latest Posts

Lunch Haarlem Terras

Published Jun 05, 21
12 min read